Over Margo

Margo Peinemann is docent en orthomoleculair therapeut volgens de kPNI. Ze is al jarenlang als docent verbonden aan Bonusan en Natura Foundation bij onder andere de opleiding tot Integraal Orthomoleculair Therapeut, praktijkbijeenkomsten en webinars. Ook behandelt ze patiënten en sporters in haar praktijk en ondersteunt ze tijdens het therapeutisch spreekuur van Bonusan artsen en therapeuten.

 

Margo is een begrip in de wereld van orthomoleculaire geneeskunde. Ze heeft inmiddels duizenden therapeuten opgeleid en wordt door cursisten gemiddeld beoordeeld met een 9,5!

 

Margo's missie

Het is Margo’s persoonlijke missie om de kennis en kunde van de orthomoleculaire geneeskunde te verspreiden. “Iedere gezondheidsprofessional zou moeten weten hoeveel klachten en aandoeningen verholpen kunnen worden met de juiste voeding, beweging en suppletie. Wanneer de oorzaak van de ziekte of klacht aangepakt wordt in plaats van de symptomen te bestrijden, kan het lichaam de gelegenheid krijgen om zichzelf te herstellen”.

 

Toevallig docent geworden

Margo werkte als productadviseur toen ze op een dag, vanwege ziekte, inviel als docent bij de opleiding tot Integraal Orthomoleculair Therapeut. Ze ontdekte dat lesgeven haar lag en dat ze op deze manier nog meer orthomoleculaire kennis kon verspreiden. Inmiddels heeft zij duizenden therapeuten opgeleid.